24 Eylül 2012 Pazartesi

Limon Yağı Nedir ?

Limon Yağı

 Limon Yağı nedir?


Limon yağı bir uçucu yağdır ve  limonun  kabuklarından elde edilir. Çoğu zaman sarımtırak veya hafif yeşil renkli olup, taze dilimlenmiş limon dilimleri gibi kokar. Limon yağı saf hiç bir şey karıştırılmadan uçucu yağ olarak veya piyasada satılan zeytin yağı, üzüm çekirdeği yağı,aspir yağı,hindistan cevizi yağı, yasemin yağı veya mineral gibi diğer yağlar ile karıştırılmış olabilir, Limon yağı birçok kişisel bakım ürünlerinde özellikle kadınların kullandığı yüz peelinginde sıkça kullanılır.


Limon yağı genellikle soğuk sıkma olarak üretilir .

Limon Yağı

Sayın ziyaretçilerimiz bizler sağlıklı yaşamın önemine yürekten inanan insanlarız. Bu web sayfasını kurarken, herkesin Doğal Limon Yağının ne olduğu, Limon Yağının cildimize olan faydalarının neler olduğu,Limon Yağının kullanımının nasıl olması gerektiği,doğal Limon Yağının nerelerde satıldığı,Türkiyede Limon Yağının fiyatlarının ne kadar olduğu, Limon Yağının nasıl üretildiği ve  Limon Yağı hakkında tüm bilmek istediklerinizi derleyip siz okuyucularımıza sunduk.
Ümidimiz, web sayfamızdan Limon Yağı hakkında faydalı olabilecek bilgiler almanız,daha mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmenizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder