24 Eylül 2012 Pazartesi

Limonun Faydaları


Limonun Faydaları ve Yararları

Limonun Faydaları 

Limon, güzelliğine çok düşkün olan kadınların özellikle fazlaca tüketmesi gereken sebzeler arasında yer almalıdır. Cildinizi güclendirici ve canlandırıcı bir etki yapan limonu ayrıca peeling, temizleme losyonu ve yüz maskesi yapımında da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

LİMON CİLDİNİZ İÇİN SERİNLETİCİ,PARLATICI VE CANLANDIRICI ETKİSİ VARDIR
Limonu cild bakımı için kullanacaksanız,altı adet limonu, kabukları ile birlikte halka şeklinde dilimleyip. büyük derin bir kabın içine soğuk su doldurup içine dilimlediğiniz limonları atın. 

Limonların kabukları yumuşayana kadar en az iki-üç saat bekletin. Süre tamamlandıktan sonra kabın içindeki limonları elinizle sıkın ve banyo suyunun içine limonları ve hazırlanan suya ilave edin.  Bu Limon sulu özel banyo için kan dolaşımınızı hızlandırırken, iç açıcı limon kokusu da güne dinamik  ve enerjik başlamanıza yardımcı olacaktır. 

Limon Yağı

Sayın ziyaretçilerimiz bizler sağlıklı yaşamın önemine yürekten inanan insanlarız. Bu web sayfasını kurarken, herkesin Doğal Limon Yağının ne olduğu, Limon Yağının cildimize olan faydalarının neler olduğu,Limon Yağının kullanımının nasıl olması gerektiği,doğal Limon Yağının nerelerde satıldığı,Türkiyede Limon Yağının fiyatlarının ne kadar olduğu, Limon Yağının nasıl üretildiği ve  Limon Yağı hakkında tüm bilmek istediklerinizi derleyip siz okuyucularımıza sunduk.
Ümidimiz, web sayfamızdan Limon Yağı hakkında faydalı olabilecek bilgiler almanız,daha mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmenizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder