24 Eylül 2012 Pazartesi

Limon Yağı Nasil Yapılır ?


Limon Yağı

Limon Yağı Nasıl Yapılır ?

Limon yağının elde ediş yöntemi Limon meyvelerinin  kabuklarındandır
Limon yağı İçeriğinde, C vitamini, malik ve sitrik asitler, hespiridin ve şeker vardır.
Limon Yağının Yapılışı:
Limon yağını evde kendinizde  yapabilirsiniz. Limon yağını yapa bilmek için bir su bardağı ksızma zeytinyağını bir kapta ve kısık ateşte 70 derece kadar ısıtın. 3-4 yıkanmış ve temizlenmiş limonun kabuğunu rendeleyip, rendelenmiş limon kabuklarını ısıttığınız bu yağ ile karıştırın. Beş altı saat (5-6) sonra  ince delikli bir süzgeçten veya tülbentten geçirip süzerek limon yağını elde edebilirsiniz. 

Limon Yağı

Sayın ziyaretçilerimiz bizler sağlıklı yaşamın önemine yürekten inanan insanlarız. Bu web sayfasını kurarken, herkesin Doğal Limon Yağının ne olduğu, Limon Yağının cildimize olan faydalarının neler olduğu,Limon Yağının kullanımının nasıl olması gerektiği,doğal Limon Yağının nerelerde satıldığı,Türkiyede Limon Yağının fiyatlarının ne kadar olduğu, Limon Yağının nasıl üretildiği ve  Limon Yağı hakkında tüm bilmek istediklerinizi derleyip siz okuyucularımıza sunduk.
Ümidimiz, web sayfamızdan Limon Yağı hakkında faydalı olabilecek bilgiler almanız,daha mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmenizdir.

5 yorum:

  1. cok tesekkurler hemen yapacagim tarifinizi...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın ilk işim bunu yapmak olcak inşallah iyi gelir teşekkürlrrr

      Sil
  3. Merhaba sitemizdeki ürünlerden faydalanabilirsiniz saygılarımla https://magaza.hammaddeler.com/kategori/sabun-esanslari

    YanıtlaSil